Kreditfaktura

Navigation:  Specialfunktioner >

Kreditfaktura

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

En kreditfaktura registreras på samma sätt som övriga fakturor i SWINX ScanLev. Men genom att bocka i rutan Kredit vet programmet att beloppen ska bokas med omvänt tecken. Vill man koppla samman kreditfakturan med en ursprungsfaktura från samma leverantör klickar man på sök-knappen vid kredit-rutan och kan då i en lista klicka sig fram till önskad faktura från denna leverantör.

Kreditfaktura

När kreditfakturan och ursprungsfakturan förts över till ekonomisystemet visas båda fakturornas dokumentnummer därifrån i SWINX ScanLev (40186 resp 40187 i exemplet ovan)