Manuell registrering

Navigation:  Arbetsgång >

Manuell registrering

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Det bästa sättet att få in fakturabilderna i SWINX ScanLev är att ställa in sin skanner eller MFP-skrivare så att den sparar filerna i en katalog på servern.

Import-ny

I menyn välj Fakturaarkiv - Ej registrerade, och klicka därefter på "Nya"-knappen. En dialogruta visas där man bekräftar, genom att klicka på Ja, att man vill läsa in de fakturor som sparats i mappen. Vill man hämta fakturor från en annan mapp än den ordinarie klicka man istället på "Visa"-knappen och får istället klicka sig fram till den mapp man vill hämta fakturorna ifrån. En mapp som sedan blir standard-förslag fortsättningsvis.

Installning-bildfiler

Den sökväg man valt som standard visas (och kan redigeras) även under menyn "Inställningar" - "Tolkining/EDI". Här går också att ställa in om fakturan ska distribueras direkt när den sparas. Ursprungsvärdet är att man distribuerar fakturorna separat.