Fakturaviewer

Navigation:  Specialfunktioner >

Fakturaviewer

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

När fakturorna förts över till ekonomisystemet finns möjlighet att granska fakturorna direkt inne i affärssystemet. För att klicka fram och granska fakturorna på skärmen använder man då ScanLev-viewer som aktiveras då man väljer fakturan. Hur man får fram viewern varierar beroende på vilket ekonomisystem man använder.

Viewer

1) Välj sida. Genom att klicka på önskad miniatyr (finns flera om det är en flersidig faktura) väljer man vilken sida man vill granska

2) Fakturavisning. Den valda fakturasidan visas i huvuddelen av fönstret

3) Notis. Om man använt Notis-funktionen för att göra noteringar på fakturan inne i SWINX ScanLev visas dessa Notisar på samma sätt som inne i SWINX ScanLev. Notisarna kan man redigera, lägga till eller ta bort. Dubbelklicka på notisen för att redigera, klicka på papperskorgen i verktygsraden för att radera.

4) Flikar. I viewern finns två flikar, Bilder och Spårning. Växla mellan flikarna genom att klicka på resp flik

Viewer-sparning

5) Spårning. Med spårningsfliken vald kan man se vem som attesterat och godkänt samt om det finns några fasta noteringar kopplat till fakturan

6) Attester. Under attester visas information om vem som attesterat, godkänt och när det är gjort

7) Noteringar. Visar vilka Noteringar som är kopplade till den aktuella fakturan. Här visas vem som gjort en notering, samt när den är gjord

8) Noteringsinfo. Genom att markera en Notering vid pkt 7 visas i fönstret den information som är kopplad till Noteringen