Kontoöversikt

Navigation:  Specialfunktioner >

Kontoöversikt

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

För att underlätta konteringsarbetet i SWINX ScanLev finns en kontoöversikt. Med hjälp av denna funktion kan man välja "favoriter" bland kontona i kontoplanen och därigenom markant minska antalet konton som visas i samband med konteringen av en faktura. Man kan och granska vilka fakturor som finns inbokade på respektiva konto.

Konotoversikt

Favoriter

För att välja ut vilka konton som ska visas som favoriter i SWINX ScanLev välj "Alla fakturor" i menyn (klicka ev på + tecknet framför "Alla fakturor"). Välj därefter alternativet "Konto" i undermenyn. Bocka i de konton som ska vara favoriter och klicka därefter på knappen "Spara" ovanför listan. Genom att bocka i eller ur rutan "Endast använda/favoriter" väljer man vilka konton som ska visas i listan.

Konto

Granska fakturor per konto

För att granska vilka fakturor som konterats in på respektive konto dubbelklickar man på önskat konto i listan. Då visas en lista över de fakturor som har någon eller några konteringar på det valda kontot. Vill man granska innehållet på en viss faktura i listan dubbelklickar man på önskad faktura. För att komma tillbaka till kontolistan och granska ett annat konto klickar man på på "Tillbaka"-knappen.

Tips. I samband med bokslut är det vanligt att man vill ha en sammanställning över årets invenatarieinköp. Då klickar man in sig på t ex konto 1220, markerar samtliga fakturor (klicka med shift- eller Ctrl-knappen) och kan därefter genom att klicka på "Skriv"-knappen skriva ut, maila eller skapa ett pdf-dokument som innehåller fakturakopior på alla årets inventarier

Hur man använder den nya funktionen framgår av nedanstående filmklipp...

Klippet kan bli lättare att titta på om man väljer högre upplösning alternativt att titta i fullskärmsläge..!