Projekt, resultatenhet

Navigation:  Specialfunktioner >

Projekt, resultatenhet

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

SWINX ScanLev stöder arbete med tre olika nivåer i bokföringen. Förutom konto betyder det att man även kan arbeta med Projekt och Resultatenheter. Precis som programmets register för konto och leverantörer lägger man upp projekt och resultatenheter i sitt ekonomiprogram och importerar därefter posterna till SWINX ScanLev.

RE-Proj-reg

Följ upp projekt (gäller även resultatenheter och objekt)

För att följa upp vilka fakturor som registrerats på respektive projekt måste man först kryssa i urvalsrutan för projekt (under Inställningar - Egenskaper).

Proj-RE-egenskaper

Därefter väljer man Projekt under menyalternativet "Alla fakturor". Tillgängliga projekt visas i listan och för att studera fakturor per projekt klickar man in sig på önskat projekt och kan därefter bläddra och granska de olika fakturorna.

Proj-RE-Meny