Programlicens SWINX ScanLev

Navigation:  Licensinformation > Licenser >

Programlicens SWINX ScanLev

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

SWINX AB som är ägare till SWINX ScanLev (produkten) ger licenstagaren en icke exklusiv rätt att utnyttja produkten.

Licenstagaren har rätt att installera produkten på en dator. Om licens erläggs för fleranvändarversion ska produkten installeras på ett sådant sätt så att samtliga användare arbetar mot samma installation på en central server. Antalet licenser i detta fall reglerar antalet namngivna användare. Detta innebär att varje användare som startar produkten behöver en egen licens.

Licenstagaren har rätt att använda programmet inom den egna organisationen. Produkten får inte vidare försäljas, hyras ut eller göras tillgänglig genom sk ASP-tjänster.

För att produkten ska kunna användas och fungera krävs ett abonnemang. För abonnemanget erläggs en avgift för 12 månader i förskott. Är licens- och/eller abonnemangsavgifter obetalda äger SWINX AB rätt att stänga av funktionaliteten. Vid varje start av produkten kontrolleras att det finns en giltig licens samt ett abonnemang via Internet. Samtliga datorer som använder produkten måste kunna komma i kontakt med Internet.

Aktuella abonnemangsavgifter och villkor framgår på www.swinx.se.

Villkoren för användning av Firebird styrs av licensvillkoren från Borland.

Garanti

SWINX AB garanterar att produkten i allt väsentligt fungerar i enlighet med den medföljande dokumentationen (tryckt eller elektronisk) och att CD-skivor o dyl är fria från materialfel vid leveransen.

Licensgivarens åtagande på grund av garantifel är begränsade till, efter vårt val, att licenstagaren returnerar produkten eller vi reparerar/byter ut den. Garantin omfattar inte skadar pga av ovarsamhet eller felaktig användning. SWINX AB friskriver sig från allt ytterligare garantiansvar, såväl uttryckligen som underförstått, avseende produkten. Detta gäller även friskrivning för garantier om produktens allmänna lämplighet eller lämplighet för ett visst ändamål.

SWINX AB ansvarar inte för några som helst direkta,  indirekta skador eller följdskador (inklusive utebliven vinst, driftavbrott, förlust av information, eller annan ekonomisk skada) till följd av användning eller svårighet att använda produkten, eller tillhandahållande eller oförmåga att tillhandahålla supporttjänser.

Eventuell ersättning kan aldrig bli större än vad licenstagaren erlagt för produkten.