Delgodkänna

Navigation:  Specialfunktioner >

Delgodkänna

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

En nyhet i SWINX ScanLev version 3.0 är att det finns stöd för flera godkännare av en faktura.

Flera-godkannare-installning-SSL30

För att arbeta med flera godkännare ställer man först in detta i "Inställningar - Egenskaper". Bocka i rutan "Flera godkännare" och spara genom att klicka OK. OBS Väljer man att arbeta med Flera godkännare går det inte att godkänna fakturor via mail. Däremot går det fortfarande att attestera fakturor via mail. Man kan heller inte kombinera delgodkännande med vikariehanteringen.

Flera-godkannare-faktura-SSL30

Gör så här för att delgodkänna faktura:

I detta fall har fakturan kommit till Siv, som enligt den gula Notisen är den som först ska delgodkänna

1) Siv väljer vem som ska ha fakturan efter henne genom att välja BOS (Björn) i listan för vem som ska godkänna

2) Därefter klickar Siv på knappen "Godkänna"

3) Siv avslutar med att klicka på "Spara"-knappen och fakturan går därmed vidare till Björn som upprepar proceduren och skickar fakturan till Kalle

4) När Kalle (som är sist att delgodkänna) får fakturan klickar han direkt på "Godkänna"-knappen och fakturan går då till HB som ska attestera.

Notera att det inte fungerar med delgodkännade tillsammans med e-post. När e-postmeddelandet tas emot kommer fakturan att sättas till slutgodkänd.

I nedanstående filmklipp visas hur man arbetar med att delgodkänna fakturor i nyaSWINX ScanLev 3.0: